100 Округ
Последние новости
 
 


8 звичок володарки здорових грудей

08 Мар, 2017 10:24
8 звичок володарки здорових грудейГруди – невід’ємна частина жіночого силуету та головна особливість фізичної привабливості. Від періоду статевого дозрівання до дорослого віку, тканини молочних залоз розвиваються, аби в подальшому стати важливим компонентом сексуальної привабливості та задоволення. Проте як і у всіх інших органах нашого тіла, існують певні хвороби, які вражають молочні залози, несучи ризик здоров’ю. Тому важливо запевнитись у здоровому стані грудей і уважно ставитись до будь-яких змін та проблем. Окрім того, також важливо запровадити низку корисних звичок, які допоможуть підтримувати здоровий стан молочних залоз. Сьогодні хочемо поділитися з вами вісьмома важливими вправами, які можна почати виконувати навіть зараз. 1. Масаж для здорових грудей Регулярний масаж грудей – це чудовий засіб активувати лімфатичну систему та підвищити циркуляцію крові в тканинах молочних залоз. Починайте масажувати під рукою та поступово рухайтесь вниз, закінчуючи легким натисканням на сосок. Не плутайте масаж із щомісячним самообстеженням грудей, але пам’ятайте, що і обстеження необхідне для виявлення будь-яких аномалій. 2. Підтримуйте нормальну вагу Жінки з надмірною вагою, або ожирінням, мають подвійний ризик розвитку раку грудей, ніж ті, які підтримують свою вагу у нормі. Дбайте про свою вагу, дотримуючись збалансованого харчування, виконуючи регулярні фізичні вправи, або ведучи здоровий спосіб життя. 3. Вправи Щоденні вправи – найефективніший спосіб подбати про лімфатичну систему, уникнувши закупорки, оскільки здорова лімфатична система сприяє усуненню будь-яких токсинів. Національний інститут раку запевняє, що ця звичка здатна скоротити ризик захворювання раком від 20% до 80%. Вправи також можуть допомогти вивільнити гормони, які захищатимуть організм від розвитку злоякісних клітин у тканинах молочних залоз, а також підтримуватимуть нормальну вагу. 4. Пітніння Рідина, що вивільняється тоді, коли людина пітніє, містить шкідливі речовини, які не потрібні організму, і якщо їх не вивести з організму, можуть завдати непоправної шкоди. Коли людина пітніє під час виконання фізичних вправ, перебуваючи у сауні або виконуючи іншу фізичну роботу, це покращує роботу імунної системи та сприяє здоров’ю грудей. 5. Не вживайте алкоголь Надмірне споживання алкоголю сприяє утворенню токсинів та знижує діяльність органів виведення. Це у свою чергу призводить до затримки рідини, у результаті чого, підвищується ризик виникнення раку, разом з іншими хворобами, які є реакцією на запальний процес в організмі. Коли споживати надмірну кількість алкоголю, підвищиться ризик виникнення раку грудей на 20%. Проте жінки, які випивають лише келих червоного вина в день, можуть захистити свої груди через ефект ресвератролу.
Автор: Сергій ЮрАрхив / Парад порад
Реклама

 
26.12.14
Рождество Христово!
Желание человека идти своим путем отделило его от Бога, подчинило воле диавола, и он зразу же оказался под его жестким давлением со всеми губительными последствиями. Премудрый Бог находит выход – Единородный Сын воплощается в нашем мире, чтобы человечество узнало Бога, и чтобы люди открыли глаза на порочную связь с сатаной. Он добровольно берет на Себя грехи всего человечества – прошлые и будущие – и, умерев телесно на Голгофе, искупает этой жертвенностью нас пред Богом…
Читать далее...
27.08.14
Православний календар
Православний календар
Читать далее...
23.09.13
Храм Благовіщення Пресвятої Боогородиці
21 вересня закладено капсулу у фундамент храму Української православної церкви на честь Благовіщення Пресвятої Богородиці. У 259-й день народження у Кіровограді відбулися не лише розважальні заходи. Цей день ознаменується ще й урочистою закладкою капсули у фундамент храму, що будується біля постаменту ангела-охоронця.
Читать далее...
23.09.13
Заявлений на суботу 21-го вересня страйк працівників тролейбусного парку не відбувся.
Заявлений на суботу 21-го вересня страйк працівників тролейбусного парку не відбувся.
Читать далее...
19.09.13
Ігор Козуб знову очолив кіровоградський "УДАР" Докладніше в розділі Ігор Козуб знову очолив кіровоградський "УДАР" - Інформаційний портал Кіровоградщини - "Гречка" - Новини Кіровоград на сайті gre4ka.info
Вчора відбулася позачергова конференція міської організації партії „УДАР” Віталія Кличка. На ній були підтверджені повноваження голови міської організації Ігоря Козуба.




Читать далее...
Подписаться на рассылку новостей
  
Отписаться


Загрузка...

Загрузка...


Счетчики и рейтинги

Газеты Кировограда, издания, СМИ

   

© 2009, издательство "СТПРЕС" - "Наше Місто"
Редакція не завжди поділяє думку авторів публикації та залишає за собою право редагувати та скорочувати авторський текст.

Дизайн и создание сайта - E-telegence Ukraine