100 Округ
Последние новости
 
 


Лімфодренажний масаж - шлях до краси

24 Фев, 2016 12:21
Лімфодренажний масаж - шлях до красиРегулярні походи до косметолога - гарантія збереження привабливості на довгий час. Тільки фахівець допоможе підібрати найкращу косметику персонально кожного клієнта і підкаже, яку методику варто застосувати для вирішення тих чи інших проблем шкіри. Зрештою, візит в салон краси - це приємний релакс і відпочинок не тільки тілом, а й душею. Один з обов'язкових пунктів програми догляду за шкірою в салоні у косметолога - це масаж. Сьогодні поговоримо про лімфодренажним масажі для обличчя, який він буває і чим може бути корисним для жінки. Як лімфодренажний масаж впливає на стан шкіри обличчя Лімфодренажний масаж - фізіотерапевтична процедура, яка використовується майже 100 років. Спочатку він застосовувався в лікувальних цілях для активізації лімфотоку, лікування та профілактики захворювань, пов'язаних із застоєм рідини в організмі. Сьогодні він не тільки дозволяє поліпшити імунітет, але і зберегти красу і молодість. Лімфодренажний масаж обличчя допомагає змоделювати овал, має ліфтинговий дією, успішно справляється з багатьма недосконалостями зовнішності: Усуває скупчення рідини, візуально помітні як мішки та синці під очима, набряклість, припухлість; Розгладжує носогубні складки і мімічні зморшки; Прибирає друге підборіддя; Покращує колір обличчя після лікування хвороб шкіри, акне, демодекозу. Курс лимфодренажного масажу обличчя рекомендують пройти після контурної пластики або блефаропластики для сокрещенія реабілітаційного періоду. Як працює лімфодренажний масаж Особлива техніка проведення масажу по ходу струму лімфи сприяє посиленню обміну речовин, клітини шкіри позбавляються від токсинів, активізується кровообіг. Застій венозної крові, про який свідчить червоний колір обличчя, і лімфи, наслідком чого є набряки, усуваються, з'являється здорове сяйво. Лімфодренажний масаж обличчя проводиться з використанням косметики, яка містить натуральні масла, вітаміни, найчастіше Е, гидрокислоти, які покращують ковзання і додатково омолоджують і тонізують шкіру. Перед початком масажу обличчя необхідно очистити і нанести легкими рухами доглядають кошти. Потім слід сама процедура. Завершити візит оптимально масками для посилення ефекту.
Автор: Сергій Бондарчук, Бондарчук С.П.Архив / Парад порад
Реклама

 
26.12.14
Рождество Христово!
Желание человека идти своим путем отделило его от Бога, подчинило воле диавола, и он зразу же оказался под его жестким давлением со всеми губительными последствиями. Премудрый Бог находит выход – Единородный Сын воплощается в нашем мире, чтобы человечество узнало Бога, и чтобы люди открыли глаза на порочную связь с сатаной. Он добровольно берет на Себя грехи всего человечества – прошлые и будущие – и, умерев телесно на Голгофе, искупает этой жертвенностью нас пред Богом…
Читать далее...
27.08.14
Православний календар
Православний календар
Читать далее...
23.09.13
Храм Благовіщення Пресвятої Боогородиці
21 вересня закладено капсулу у фундамент храму Української православної церкви на честь Благовіщення Пресвятої Богородиці. У 259-й день народження у Кіровограді відбулися не лише розважальні заходи. Цей день ознаменується ще й урочистою закладкою капсули у фундамент храму, що будується біля постаменту ангела-охоронця.
Читать далее...
23.09.13
Заявлений на суботу 21-го вересня страйк працівників тролейбусного парку не відбувся.
Заявлений на суботу 21-го вересня страйк працівників тролейбусного парку не відбувся.
Читать далее...
19.09.13
Ігор Козуб знову очолив кіровоградський "УДАР" Докладніше в розділі Ігор Козуб знову очолив кіровоградський "УДАР" - Інформаційний портал Кіровоградщини - "Гречка" - Новини Кіровоград на сайті gre4ka.info
Вчора відбулася позачергова конференція міської організації партії „УДАР” Віталія Кличка. На ній були підтверджені повноваження голови міської організації Ігоря Козуба.




Читать далее...
Подписаться на рассылку новостей
  
Отписаться


Загрузка...

Загрузка...


Счетчики и рейтинги

Газеты Кировограда, издания, СМИ

   

© 2009, издательство "СТПРЕС" - "Наше Місто"
Редакція не завжди поділяє думку авторів публикації та залишає за собою право редагувати та скорочувати авторський текст.

Дизайн и создание сайта - E-telegence Ukraine