100 Округ
Последние новости
 
 


Людина. Суспільство


«Чути тих, хто не чує»

20 Мар, 2014 20:21
Вже впродовж декількох років в рамках програми «Бібліоміст» бібліотека-філія №8 проводить проект «Чути тих, хто не чує», влаштовуючи різноманітні вікторини та залучаючи дітей до пошуку відповідей в Інтернеті чи книгах.
Автор: Альона СмілянецьПодробнее...

Звернення до громадських організацій України!

25 Янв, 2014 14:04
З обуренням та жахом спостерігаємо за діями української влади, які направлені проти громадян своєї країни, які хочуть реальних змін у державі. Ми знаємо, що ви маєте прийняти багато важливих рішень у цей непростий час. Влада старається використати ваші багаторічні зусилля в побудові демократичної та відкритої світу України проти вас. Ви є співавторами кращої України, України про яку ви мріяли. Хочемо передати вам слова підтримки та солідарності.
Автор: Польські неурядові організаціїПодробнее...

Предивное чудо

21 Окт, 2013 18:38
О хранении Божьей Матерью всей нашей жизни напоминает явление Ее Иверской иконы. Она охраняет как бы все входы и исходы нашей жизни, и потому называется «Благой Вратарницей, двери райские верным отверзающей». Как бы в знамение этого Она избрала себе место у врат Иверской обители на Святой Горе Афон. Великая святыня христианства прославилась еще в IX веке, в те времена, когда в Византийской империи правили иконоборцы, боровшиеся с почитанием святых икон. У одной благочестивой вдовы воины, уничтожавшие иконы, обнаружили образ Пресвятой Богородицы; один из воинов ударил по нему копьем, и вдруг из пораженного места потекла кровь. Женщине удалось уберечь святыню от поругания: она пустила ее в море, и икона, сопровождаемая огненным столпом, через несколько лет приплыла к Иверскому монастырю на Святой Горе Афон, где находится и поныне.
Автор: Евгений НазаренкоПодробнее...

"Гаряча лінія" дає результати

11 Сен, 2013 12:41
Вже пoнад рік захист підприємництва визначенo oдним із гoлoвних пріoритетів наглядoвoї діяльнoсті прoкуратури Кірoвoградщини. Саме стільки в oрганах прoкуратури регіoну функціoнує телефoну «гарячoї лінії», який забезпечує свoєчасне та oперативне реагування на пoрушення закoнних прав суб'єктів гoспoдарювання.
Автор: Олександр РокожицяПодробнее...

Місто святої Єлисавети

11 Июн, 2013 17:00
Сьогодні потрібно говорити не про перейменування Кіровограда, а про повернення історичного імені Єлисаветград. Це буде справедливо, в першу чергу з позиції історії. Адже відомо, що на цій території було так зване «дике поле» - через яке пролягала дорога плачу і жіночих сліз. Називалася вона також з відомих причин – багатьох жінок везли до Кафи саме цією дорогою…
Автор: Любов Лук"янцеваПодробнее...

ПРО БОЙЧЕНКА І ЧИТАЧІВ - НАЧИСТОТУ

17 Фев, 2011 21:06
Помиляються ті, хто думає, що в бібліотеках працюють похмурі люди в окулярах, а читачами є лише студентий професори. Для працівників дитячоñюнацької бібліотеки ім. Бойченка кожен робочий день видається яскравим.
Автор: Юрій КіяшкоПодробнее...

Олександр САІНСУС: НЕЗАКОННІ РІШЕННЯ НА ЗЕМЛЮ БУДУТЬ СКАСОВАНІ

03 Фев, 2011 21:27
Олександр   САІНСУС: НЕЗАКОННІ РІШЕННЯ НА ЗЕМЛЮ БУДУТЬ СКАСОВАНІ Минає сто днів роботи нового міського голови Кіровограда.  Цей термін вважається своєрідним рубежем, коли вже є що сказати про перші кроки та задуми на перспективу. Про що ми й попросили розповісти  Олександра САІНСУСА.
Автор: Юрій Лукашевський, Наталя НужнаПодробнее...

У КІРОВОГРАДІ ТЕРОРИСТИ ПІДІРВАЛИ КОЛІЗЕЙ

03 Фев, 2011 21:23
Будівля біля ДЮЦу, прозвана місцевими неформалами «Колізеєм», минулого вівторка була атакована невідомим терористичним угрупуванням.
Подробнее...

«ЦЕ МОЯ ОСЕЛЯ»

03 Фев, 2011 21:17
«ЦЕ МОЯ ОСЕЛЯ»Експериментальний навчальновиховний заклад для дітей-сиріт«Наш дім-2» відкрився в Кіровограді.
Подробнее...

ВОНИ БОРОНИЛИ УКРАЇНУ

03 Фев, 2011 21:11
ВОНИ БОРОНИЛИ УКРАЇНУ93 роки минуло відтоді, коли 29 січня під Крутами 300 українських студентів протистояли чотирьохтисячній армії більшовиків.
Подробнее...
Реклама

 
26.12.14
Рождество Христово!
Желание человека идти своим путем отделило его от Бога, подчинило воле диавола, и он зразу же оказался под его жестким давлением со всеми губительными последствиями. Премудрый Бог находит выход – Единородный Сын воплощается в нашем мире, чтобы человечество узнало Бога, и чтобы люди открыли глаза на порочную связь с сатаной. Он добровольно берет на Себя грехи всего человечества – прошлые и будущие – и, умерев телесно на Голгофе, искупает этой жертвенностью нас пред Богом…
Читать далее...
27.08.14
Православний календар
Православний календар
Читать далее...
23.09.13
Храм Благовіщення Пресвятої Боогородиці
21 вересня закладено капсулу у фундамент храму Української православної церкви на честь Благовіщення Пресвятої Богородиці. У 259-й день народження у Кіровограді відбулися не лише розважальні заходи. Цей день ознаменується ще й урочистою закладкою капсули у фундамент храму, що будується біля постаменту ангела-охоронця.
Читать далее...
23.09.13
Заявлений на суботу 21-го вересня страйк працівників тролейбусного парку не відбувся.
Заявлений на суботу 21-го вересня страйк працівників тролейбусного парку не відбувся.
Читать далее...
19.09.13
Ігор Козуб знову очолив кіровоградський "УДАР" Докладніше в розділі Ігор Козуб знову очолив кіровоградський "УДАР" - Інформаційний портал Кіровоградщини - "Гречка" - Новини Кіровоград на сайті gre4ka.info
Вчора відбулася позачергова конференція міської організації партії „УДАР” Віталія Кличка. На ній були підтверджені повноваження голови міської організації Ігоря Козуба.




Читать далее...
Подписаться на рассылку новостей
  
Отписаться


Загрузка...

Загрузка...


Счетчики и рейтинги

Газеты Кировограда, издания, СМИ

   

© 2009, издательство "СТПРЕС" - "Наше Місто"
Редакція не завжди поділяє думку авторів публикації та залишає за собою право редагувати та скорочувати авторський текст.

Дизайн и создание сайта - E-telegence Ukraine